χορωδία ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ

Videos

Carmina Burana

ΑΡΤΕΜΙΣ 2017

Μουσικό Φεστιβάλ ΑΡΤΕΜΙΣ 2015

Η χορωδία μας, σε συνεργασία με την Η2Opera, τη μικτή χορωδία του τμ. Μουσικών Σπουδών και τους Athens Percussion Group παρουσιάσαν το έργο του Carl Orff.

Η χορωδία μας έλαβε μέρος στο 1ο μουσικό φεστιβάλ ΑΡΤΕΜΙΣ που διοργανώθηκαν από τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα.

Ε.C.G. 2015, Mixed (Ο5) Μαγδεμβούργο, Γερμανία

Χριστούγεννα 2015

Η παιδική μας χορωδία συμμετείχε στη με-γάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ στις 30 Δεκ στο θέατρο Badminton, ερμηνεύοντας τραγούδια, άριες και χορωδιακά από όλο τον κόσμο.

Η χορωδία μας συμμετείχε στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Χορωδιών στη Γερμανία στις 9 Ιουλίου 2015 και έλαβε το Ασημένιο Δίπλωμα στη κατηγορία μικτών Χορωδιών [Ο5].

E.C.G. 2015, Sacra (Ο6) Μαγδεμβούργιο, Γερμανία

Χριστούγεννα 2014

Η παιδική μας χορωδία συμμετείχε στη με-γάλη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία των Μουσικών Συνόλων της ΝΕΡΙΤ στις 24 Δεκ 2014 στο θέατρο Badminton, ερμηνεύοντας κάλαντα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Η χορωδία μας συμμετείχε στους 2ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Χορωδιών στη Γερμανία στις 6 Ιουλίου 2015 και έλαβε το Ασημένιο Δίπλωμα στη κατηγορία θρησκευτικής μουσικής [Ο6].

Christmas Kids

Festival 2013

World Choir Games 2014, Ρίγα Λετονίας

Η χορωδία μας τραγούδησε στους 8ους Παγκόσμιους Αγώνες Χορωδιών στη Ρίγα της Λετονίας στις 10 Ιουλίου 2014 και έλαβε το Ασημένιο Δίπλωμα στη κατηγορία μικτών χορωδιών (Ο9).

Η παιδική χορωδία ερμηνεύει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας ένα μήνυμα αγάπης...

Ένα τραγούδι

για την Ειρήνη

Ego Sum Abbas

To μεγάλο έργο του Carl Orff "Carmina Burana" σε απόδοση για 2 πιάνα, κρουστά, φλάουτα, Σολίστ και Χορωδία παρουσιάστηκε στο Αμφιθέατρο "'Αρτεμις Μαλλιάρα" την 1η Φεβρουαρίου 2012.

Αν τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να διοικήσουν τον κόσμο, θα καταργούσαν τα σύνορα και τις διακρίσεις μεταξύ των ανθρώπων, σε ένα μέλλον που θα φάνταζε ελπιδοφόρο".

TWITTER

FACEBOOK

ΧΟΡΩΔΙΑ ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ © 2013 - 2018 | PRIVACY POLICY